SSG:n jäseneksi liittyminen

JÄSENEKSI LIITTYMINEN

SSG:n uudeksi jäseneksi? SSG:n jäseneksi voi hakea kuka tahansa urheiluammunnasta kiinnostunut henkilö, joka on valmis noudattamaan SSG:n tapoja ja sääntöjä.

JÄSENHAKEMUS JA LIITTYMINEN

Tutustu toimintaamme. Se tapahtuu yksinkertaisesti käymällä radallamme. Jos urheiluammunta on sinulle uutta, niin katso ensin ympärillesi, jututa muita ampujia ja keskustele valvojan kanssa. Pyydä, että joku näyttää sinulle, miten ammunta suoritetaan.

Emme edellytä jäseneksi haluavalta, että hänen pitäisi tähdätä ammunnassa huippu-urheilijaksi. Omaksi iloksi tai virkistykseksi ampuminen riittää mainiosti, mutta edellytämme, että hakija on vilpittömästi kiinnostunut urheiluammunnasta.

Jotta tulet meille tutuksi ja tietäisit mihin olet liittymässä, edellytämme, että käyt vähintään viisi kertaa radallamme harjoittelemassa tai osallistumassa esim. talkoisiin (mikä tahansa laji käy). Täytä käynnit aktiviteettikorttiin.

Jäsenhakemuskaavakkeen saat ampumaradalta tai voit ladata sen tästä.

Täytä jäsenhakemus ja toimita se yhdessä aktiviteettikortin kanssa ensisijaisen lajisi jaostonvetäjälle tai jaoston sihteerille tai esimerkiksi haulikkopaviljonkiin radan aukioloaikoina. Jaoston vetäjät haastattelevat mahdollisuuksien mukaan kaikki hakijat. Jaoston vetäjän puoltavan lausunnon jälkeen johtokunta käsittelee hakemuksesi. Jos se hyväksytään, saat pankkisiirtolomakkeen. Maksettuasi sen olet SSG:n jäsen.

Jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa.
Jäsenmaksu aikuiset 60 euroa
Liittymismaksu aikuiset 250 euroa
Jäsenmaksu juniorit (alle 21 v.) 20 euroa
Liittymismaksu juniorit 0 euroa

Jäsenedut mm.:
Harjoitusmaksut jäsenhintaan kaikilla radoillamme
Mobiili jäsenkortti
Muovinen jäsenkortti (+5€)
Urheiluampuja-lehden vuosikerta
Mahdollisuus osallistua SAL:n ja SFS:n alaiseen kilpailutoimintaan
Mahdollisuus lunastaa SAL:n kilpailulisenssi, jossa tapaturmavakuutus
Mahdollisuus osallistua SAL:n koulutustoimintaan (tuomari, valmentaja, ohjaaja jne...)

(SAL = Suomen Ampumaurheiluliitto, SFS = Svenska Finlands Sportskytteförbund)

Lisätietoja:
SSG:n sihteeri
email: sihteeri@ssg-shooting.fi