Ohjaajat

Ota yhteys meihin!

Autamme sinua alkuun ja annamme vinkkejä miten voit nauttia harrastuksestasi vielä enemmän. Hoidamme mielellämme myös yritys- ja kaveriporukkatilaisuuksia.

 

Olen Jarmo Rosenqvist ja toimin SSGn sihteerinä Olen avoin ja puhelias nörtti. Aloitin haulikkoharrastuksen myöhemmällä iällä vuonna 2009. En erityisesti rakasta kilpailimista ja pidän itseäni innokkaana harrastajana. Olen erikoistunut aloittelijoiden opastamiseen. Oma lajini on kansallinen trap josta olen siirtymässä Compakkiin. Minulla on SALin I-tason sekä ISSFn D-class shotgun valmentajatutkinnot.

Ota minuun yhtyttä, jos haluat opastusta haulikkoammunnan alkeisiin yksityis- tai pienryhmätunnlla. Vedän myös yritys- ja kaveriporukkatilaisuuksia.

 

Suomi, Englanti, (Ruotsi)

 

pupejarmo(at)gmail.com, puhelin 050 1589 

 

 

Mun nimi on Tomas Piippola, yleiseksi kutsumanimekseni on jostain jäänyt Tumppi.


Itse innostuin haulikkoammunnasta joskus 2003, kun silloinen tyttöystäväni, joka harrasti ammuntaa, vei minut SSG:n haulikkoradalle Sipooseen. Siitä lähtien olen ollut “koukussa” tähän urheiluun. Sittemmin suoritin metsästyskortin ja hankin ensimmäisen haulikkoni.


Sporting-lajit oli minulle jostain syystä selvä valinta. Jo silloin oli tarkoituksena alkaa harrastamaan metsästystä ja laji sopi hienosti aseen varman käsittelyn sekä metsästystilanteita vastaavien tilanteiden harjoitteluun.

Alkuun, kun innostus oli kova, tuli myös ammuttua paljon. Hieman myöhemmin tuli kuvaan perheen perustaminen, lasten kasvattaminen ja toisetkin harrastukset vei aikaa. Haulikkoammunta pysyi kuitenkin jollain tavalla kokoajan mukana ja vuosittain tuli käytyä aina muutamissa kilpailuissa mukana vaikka tiesin, ettei menestykseen ollut mahdollisuuksia tai edes edellytyksiä.

Seuratoiminnassa olen ollut mukana vuodesta 2004. Silloin minut valittiin SSG:n haulikkojaostoon mukaan ja aloin olemaan mukana seuran kilpailuiden järjestämisessä. Olin kilpailuissa aluksi talkoolaisena kantamassa heittimiä ja vetämässä johtoja heittimille. Myöhemmin järjestelemässä kirjallisia asioita ja lopulta itse vetämässä kilpailuja, kilpailunjohtajana.

Suomen ampumaurheiluliiton haulikkojaoston jäseneksi minut pyydettiin vuonna 2010 ja tehtävään suostuin lopulta 2012 kun sain järjestettyä aikaa muilta tehtäviltäni. SAL:ssa edustan sporting-lajien harrastajia ja pyrin sitä kautta edistämään lajimme näkyvyyttä mediassa sekä toimin yhdyshenkilönä Sportingin ja Compak Sportingin kattojärjestöön Fitasc:iin (F.I.T.A.S.C).

Virstanpylväitä ja mukanaoloa: olen haulikon ylituomari (2012->), SAL:n haulikkojaoston jäsen (2012->) varapuheenjohtaja (2014->2020), haulikkotuomarikouluttaja (2012->), SSG:n haulikkojaoston jäsen (2004->) ja Sportinglajien I-tason valmentaja tutkinto (2018)

Opastan mielelläni halulikkoammunnan perusteita haluamassasi lajissa yksityis- tai pienryhmätunneilla. 

Suomi, Englanti

tumppi(at)sportingshooting.fi, p 0400 751166